Bozkurt Sel / U 3v9 Xhsr4yum : Devletimiz burada i̇ha 08 temmuz 2021 perşembe, 20:39 güncelleme:

Bozkurt Sel / U 3v9 Xhsr4yum : Devletimiz burada i̇ha 08 temmuz 2021 perşembe, 20:39 güncelleme:. (bozkurt ilçesindeki sel felaketi) hala bu gece arama kurtarma ekiplerimiz tüm evlerde hem ses yöntemiyle hem arama tarama yöntemiyle çalışmalarına devam ediyorlar. Batı karadeniz'de sel felaketinin bilançosu ağırlaşıyor.selin en çok etkilediği kastamonu'da 15, sinop'ta ise 2 kişi hayatını kaybetti. Bakan kurum, kastamonu'nun bozkurt ilçesindeki sel bölgesinde konuştu açıklaması güncelleme tarihi: Sel felaketinin yaşandığı bozkurt ilçesinde caminin içine sahra hastanesi kuruldu kastamonu'da sel nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti sel felaketinin yaşandığı bozkurt ilçesinde ekiplerin çalışması devam ediyor ordu'da üç gün etkili olan yağışlarda 255 noktada heyelan meydana geldi tarım ve orman bakanı pakdemirli. Bozkurt'ta sel nedeniyle yıkılan apartmanda arama kurtarma çalışması.

Sel önüne ne kattıysa aldı götürdü, o anlar hayatta kalma mücadelesine dönüştü. Kastamonu, bartın ve sinop kâbusu yaşadı. Bakan kurum, kastamonu'nun bozkurt ilçesindeki sel bölgesinde konuştu açıklaması güncelleme tarihi: Devletimiz burada i̇ha 08 temmuz 2021 perşembe, 20:39 güncelleme: (bozkurt ilçesindeki sel felaketi) hala bu gece arama kurtarma ekiplerimiz tüm evlerde hem ses yöntemiyle hem arama tarama yöntemiyle çalışmalarına devam ediyorlar.

7szzq1t9zo Im
7szzq1t9zo Im from img.gazetevatan.com
Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan selin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Sel bölgesini gezen bozkurt'tan açıklama: Buranın bir özelliği var, etki alanı geniş. Kastamonu, bartın ve sinop kâbusu yaşadı. Bozkurt'taki tabloyu gördüğünde etkilendiğini, giresun'un dereli ilçesinde yaşanan sel felaketiyle kıyasladığını ifade eden soylu, benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, dereli'de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz. Kastamonu bozkurt'ta son zamanların en büyük sel felaketi yaşandı. Sel önüne ne kattıysa aldı götürdü, o anlar hayatta kalma mücadelesine dönüştü. İçişleri bakanı süleyman soylu, kastamonu'nun bozkurt ilçesindeki sel felaketiyle ilgili, benim gördüğüm en ağır.

(bozkurt ilçesindeki sel felaketi) hala bu gece arama kurtarma ekiplerimiz tüm evlerde hem ses yöntemiyle hem arama tarama yöntemiyle çalışmalarına devam ediyorlar.

Sel önüne ne kattıysa aldı götürdü, o anlar hayatta kalma mücadelesine dönüştü. Batı karadeniz'de sel felaketinin bilançosu ağırlaşıyor.selin en çok etkilediği kastamonu'da 15, sinop'ta ise 2 kişi hayatını kaybetti. Şiddetli yağışla gelen sel batı karadeniz'de felakete yol açtı. Ereğli i̇lçe başkanı saffet bozkurt, ekibi ile birlikte sel afeti yaşayan ormanlı beldesinde incelemelerde bulundu. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. Dere yatağında yer alan birkaç bina çöktü, ağır hasar alan bölge havadan görüntülendi. Şiddetli yağışla gelen sel batı karadeniz'de felakete yol açtı. Sel önüne ne kattıysa aldı götürdü, o anlar hayatta kalma mücadelesine dönüştü. (bozkurt ilçesindeki sel felaketi) hala bu gece arama kurtarma ekiplerimiz tüm evlerde hem ses yöntemiyle hem arama tarama yöntemiyle çalışmalarına devam ediyorlar. Derya sel bozkurt, pmp adlı kullanıcının linkedin'deki tam profili görün ve bağlantılarını ve benzer şirketlerdeki iş ilanlarını keşfedin. Senanur kuşun, sular yükseldiğinde henüz bina yıkılmadan önce whatsapptan dua edin bize mesajını yazdığı ortaya çıktı. Sel felaketinin büyük yıkıma neden olduğu bozkurt belediye başkanı muammer yanık, katıldığı canlı yayında yürek parçalayan ifadeler kullandı. Sel bölgesini gezen bozkurt'tan açıklama:

Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. 13 ağustos 2021 02:00 bu haber 9 kez okunmuştur. İlçenin yok oluşunu izliyoruz dedi. Dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Ereğli'ye bağlı ormanlı beldesinde, yaralar sarılmaya çalışılıyor.

Arm Bmm6k9kdm
Arm Bmm6k9kdm from i1.wp.com
Derya sel bozkurt, pmp adlı kullanıcının linkedin'deki tam profili görün ve bağlantılarını ve benzer şirketlerdeki iş ilanlarını keşfedin. Yanık, herkes çaresiz, insanlar çaresiz. Derya sel bozkurt, pmp adlı kullanıcının dünyanın en büyük profesyonel topluluğu olan linkedin'deki profilini görüntüleyin. Devletimiz burada i̇ha 08 temmuz 2021 perşembe, 20:39 güncelleme: Şiddetli yağışla gelen sel batı karadeniz'de felakete yol açtı. Önce yangın, şimdi de sel… can kaybının 27'ye yükseldiği batı karadeniz bölgesinde tahliyeler sürerken, kastamonu'nun bozkurt ilçesinden gelen bir görüntü acı tabloyu bir kez daha gözler önüne serdi. İş makineleriyle çay yatağında bulunan kütük ve ağaç parçaları temizlendi. Şiddetli yağışla gelen sel batı karadeniz'de felakete yol açtı.

08 temmuz 2021 perşembe, 20:39 zonguldak i̇lçeleri

Kastamonuda, selin vurduğu bozkurt ilçesinde şengül kuş, kızı senanur kuş ile ikiz yeğenleri ayşe ve kerem özdoğan (7) kayboldu. Kastamonu bozkurt'u yıkan sel böyle geldi! Bozkurt'taki tabloyu gördüğünde etkilendiğini, giresun'un dereli ilçesinde yaşanan sel felaketiyle kıyasladığını ifade eden soylu, benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, dereli'de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz. 17 kişinin hayatını kaybettiği afetin büyüklüğüyle ilgili konuşan bakan soylu sesi titreyerek, 'benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, dereli'de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz' ifadelerini kullandı. Bozkurt ilçesi tamamen yok oldu! (bozkurt ilçesindeki sel felaketi) hala bu gece arama kurtarma ekiplerimiz tüm evlerde hem ses yöntemiyle hem arama tarama yöntemiyle çalışmalarına devam ediyorlar. Bir son dakika haberine göre i̇çişleri bakanı süleyman soylu, kastamonu'nun bozkurt ilçesindeki sel felaketiyle ilgili, benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, dereli'de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz. dedi. Önceki gece ve dün sabah saatlerinde yağan sağanak yağış nedeniyle sel afeti yaşanan kdz. Şiddetli yağışla gelen sel batı karadeniz'de felakete yol açtı. Kastamonu'da can kaybı 25'e yükselirken bozkurt'ta sele kapılan birçok vatandaşın cesetlerinin kıyıya vurduğu görüntülendi. Sel önüne ne kattıysa aldı götürdü, o anlar hayatta kalma mücadelesine dönüştü. Ereğli i̇lçe başkanı saffet bozkurt, ekibi ile birlikte sel afeti yaşayan ormanlı beldesinde incelemelerde bulundu. Derya sel bozkurt, pmp adlı kişinin profilinde 4 iş ilanı bulunuyor.

Bozkurt'ta sel sularının denize sürüklediği vatandaşlarımızın cenazeleri abana kıyılarına vurmaya başladı. Buranın bir özelliği var, etki alanı geniş. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. Şiddetli yağışla gelen sel batı karadeniz'de felakete yol açtı. Sel bölgesini gezen bozkurt'tan açıklama:

Wrmjariu9sy Cm
Wrmjariu9sy Cm from pbs.twimg.com
Bozkurt'ta sel sularının denize sürüklediği vatandaşlarımızın cenazeleri abana kıyılarına vurmaya başladı. Sel felaketinin büyük yıkıma neden olduğu bozkurt belediye başkanı muammer yanık, katıldığı canlı yayında yürek parçalayan ifadeler kullandı. Türkiye, yaz aylarında felaketleri yaşamaya devam ediyor. Bölgeden acı haberler peş peşe gelirken selin yıktığı kastamonu'nun bozkurt ilçesinde selin ilk anının görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da can kaybı 25'e yükselirken bozkurt'ta sele kapılan birçok vatandaşın cesetlerinin kıyıya vurduğu görüntülendi. Ereğli'ye bağlı ormanlı beldesinde, yaralar sarılmaya çalışılıyor. (bozkurt ilçesindeki sel felaketi) hala bu gece arama kurtarma ekiplerimiz tüm evlerde hem ses yöntemiyle hem arama tarama yöntemiyle çalışmalarına devam ediyorlar. Sel önüne ne kattıysa aldı götürdü, o anlar hayatta kalma mücadelesine dönüştü.

Sel felaketinin yaşandığı bozkurt ilçesinde caminin içine sahra hastanesi kuruldu kastamonu'da sel nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti sel felaketinin yaşandığı bozkurt ilçesinde ekiplerin çalışması devam ediyor ordu'da üç gün etkili olan yağışlarda 255 noktada heyelan meydana geldi tarım ve orman bakanı pakdemirli.

Yangınların söndürmesiyle yüzü gülen türkiye, bu sefer de kastamonu'dan gelen sel haberiyle yıkıldı. Sel felaketinde 31 kişi hayatını kaybetti, kurtarma çalışmaları aralıksız devam etti. Bozkurt'taki tabloyu gördüğünde etkilendiğini, giresun'un dereli ilçesinde yaşanan sel felaketiyle kıyasladığını ifade eden soylu, benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, dereli'de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz. Şiddetli yağışla gelen sel batı karadeniz'de felakete yol açtı. Bozkurt ilçesi sular altında kaldı. Bölgeden acı haberler peş peşe gelirken selin yıktığı kastamonu'nun bozkurt ilçesinde selin ilk anının görüntüleri ortaya çıktı. Derya sel bozkurt, pmp adlı kişinin profilinde 4 iş ilanı bulunuyor. Sel önüne ne kattıysa aldı götürdü, o anlar hayatta kalma mücadelesine dönüştü. Türkiye, yaz aylarında felaketleri yaşamaya devam ediyor. Bakan kurum, kastamonu'nun bozkurt ilçesindeki sel bölgesinde konuştu açıklaması güncelleme tarihi: Kastamonu, bartın ve sinop kâbusu yaşadı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan selin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken;

Posting Komentar

0 Komentar